A.s. zondag info-ochtend ouders

10 februari 2021


Beste ouder,
 
Tennis is de allerleukste sport, maar voor ouders niet altijd even overzichtelijk en gemakkelijk te regelen. Vaak geef je je apart op voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten en betaal je ook voor alle losse onderdelen. Dit kan anders! Vergelijk het maar eens met hoe dat bijvoorbeeld gaat bij voetbal of hockey.
 
Ook voor de kids en jongeren zelf willen we het leuker en gezelliger maken op onze club. Het is voor hen plezierig als ze elkaar kennen, tennisvrienden en -vriendinnen hebben en goed vooruitgaan in hun spel en techniek.
 
Vanaf 1 april 2021 maken we met Tennis-alles-in-1 alles veel gemakkelijker en duidelijker voor de ouders. En ook nog leuker voor de kids en jongeren.
 
Hoe we dat willen bereiken lichten we graag toe tijdens een digitale informatie-ochtend via Zoom op zondag 7 en 14 februari a.s. Ook ontvangen we dan graag jullie feedback voor het invullen van de details van Tennis-Alles-in-1. 
 
Let op: hoe het zal gaan voor de jeugdselectie wordt momenteel nog uitgewerkt. Hierover volgt binnenkort meer nieuws. Deelnemen aan de informatieochtend mag voor hun ouders natuurlijk evengoed, maar alleen als er plek over is en er zal niet specifiek op de jeugdselectie worden ingegaan.
 
Wat moet je doen?

  1. Meld jezelf aan voor een van de informatieochtenden via [email protected]. Na je aanmelding ontvang je de link voor de Zoom-sessie en een uitleg over hoe je moet inloggen en deelnemen.
  • Zondag 14 februari 2021, 10:30-11:30 uur

 
Tot slot: praat eens met je kind over wat hij of zij leuk zou vinden om op de zondagochtenden te doen (wanneer er geen competitie is) tijdens of in plaats van de jeugdtombola of vrijspelen. We horen graag van jullie wat de ideeën zijn. Mocht je niet in de gelegenheid zijn een van de Zoom-sessies bij te wonen, maar wel leuke ideeën hebben voor invulling van de zondagochtend, stuur dan een mail naar [email protected].
 
Dit is de laatste info-ochtend over dit onderwerp; graag tot zondag!
 
Met sportieve groet,
L.T.C. D.E.M.
 
Projectgroep Tennis-Alles-in-1
Caroline, Erwin, Jan, Jeroen, Karin, Ruud, Sandra, Silvia, Wendy

Nieuwscategorieën