Dag van de Sport Beverwijk

18 mei 2023


Tijdens de Dag van de Sport op zaterdag 2 september zetten meer dan 25 sportaanbieders in Beverwijk, waaronder LTC DEM, hun deuren open tussen 11 en 15 uur.  De verenigingen laten iedereen die dat wil, kennismaken met hun sport.  Ons definitieve programma wordt later bekend gemaakt, maar het wordt vast en zeker leuk. Vooral ook omdat op ons park dan de Senioren Clubkampioenschappen worden gespeeld.

Vertel jouw familie, vrienden, collega’s en klasgenoten over deze dag en nodig ze uit om mee te doen. Het is het ideale moment om meerdere sporten en activiteiten uit te proberen. Iedereen is welkom, of je 2 jaar bent of 100!

Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie met lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan zaterdag 2 september om dit te ervaren bij een van de 25 deelnemende verenigingen. Kijk op www.dagvandesport.nl bij welke verenigingen je welkom bent om een sport uit te proberen.

Aanmelden is niet nodig!

Nieuwscategorieën