Herfstvakantie = Tennisvakantie!!!

15 september 2021


Steboma Open WimbleDem vindt ook dit jaar weer plaats in de herfstvakantie (18 t/m 22 oktober 2021), zodat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen. De wedstrijden worden gepland op maandag en dinsdag vanaf 16.00 uur en de overige dagen vanaf 09.00 uur tot vroeg in de avond. De finales worden gespeeld op vrijdag 22 oktober. Het is niet mogelijk om op finale vrijdag een verhindering op te geven.

INSCHRIJVEN KAN VIA TOERNOOI.NL

Voor wie is Steboma Open WimbleDem en de Fun 2 daagse?

Steboma Open WimbleDem is een open jeugdtoernooi waar alle jeugd tot met 17 jaar aan mee kan doen. Het maakt niet uit of je net op tennis zit en 1 keer per week les hebt, of dat je al wat jaren meedraait en al meer wedstrijdervaring hebt. Meedoen aan Steboma Open WimbleDem is een makkelijke gelegenheid om (meer) wedstrijdervaring op te doen. Ook dit jaar hebben we verschillende onderdelen.

Alleen deelnemers aan WimbleDEM kunnen zich ook inschrijven voor de FUN 2-daagse, je hoeft geen lid te zijn van DEM-tennis.

 

Voor welk onderdeel kan ik het beste inschrijven?

Er wordt gespeeld in de volgende categorieën:

Rood De categorie rood is voor de jongste jeugdleden t/m 8 jaar. Zij spelen met kleine netten op een kwart van een gewone tennisbaan. In rood speel je met een team, het gaat dan om het team dat de meeste punten verzamelt. Zo leren de kinderen op een speelse manier korte wedstrijdjes spelen. Het event voor rood wordt gehouden op vrijdag 22 oktober 2021 en duurt maximaal 3 uur.

Oranje De categorie oranje is voor de jeugdleden van 8 t/m 10 jaar die al een paar keer de bal kunnen overspelen. Zij spelen op ¾ van een hele baan en spelen korte wedstrijden. Jongens en meisjes spelen in oranje door elkaar. In oranje kan je enkel spelen, maar je kan ook samen dubbelen. Dus zoek een leuke dubbelpartner en schrijf je in. Het event voor oranje wordt gehouden op woensdag 20 oktober vanaf 13:00 uur en vrijdag 22 oktober 2021 vanaf 09:00 uur. Een dagdeel duurt maximaal 4 uur.

Groen De categorie groen is voor de jeugdleden van 10 t/m 12 jaar die een volledige wedstrijd kunnen spelen op een hele baan. Jongens en meisjes spelen in groen door elkaar. In groen kan je ook dubbel wedstrijden spelen. Dus zoek een leuke dubbelpartner en schrijf je in.
Groen 2 is de categorie voor jeugdleden die (minimaal) 1 keer in de week trainen. Je kan hieraan meedoen als je nog nooit een wedstrijd hebt gespeeld, maar ook als je al vaker een wedstrijd en competitie hebt gespeeld.
Groen 1 is de categorie voor de jeugdleden die in de selectie spelen. Zij trainen meerdere keren per week en hebben veel wedstrijdervaring. Speel je niet in de selectie, maar vind je het leuk om tegen de selectie te spelen, dan kan je je natuurlijk ook voor groen 1 inschrijven.

Geel De categorie geel is voor de jeugdleden van 11-12 jaar, 11-14 jaar en van 13-17 jaar. Zij spelen op een hele baan een volledige wedstrijd. In geel is er een jongensdubbel, een meisjesdubbel en een gemengd dubbel. Dus zoek een leuke dubbelpartner en schrijf je in.

Wat zijn de kosten voor Steboma Open WimbleDem?
Rood en Oranje: € 6,00 per persoon per onderdeel
Groen en Geel: € 10,00 per persoon voor enkelspelen en € 7,50 per persoon voor dubbelspelen.

 

FUN 2-Daagse

Wil je kind graag meedoen aan dit toernooi tijdens de herfstvakantie en lukt het niet om heen en weer te rijden of wil je kind na een wedstrijd nog niet naar huis? Dan kan je jouw kind aanmelden voor de FUN 2-Daagse tijdens WimbleDEM 2021 op maandag 18 en dinsdag 19 oktober 2021. Tennisschool Jeroen Hoevenberg organiseert dit evenement. Alle deelnemers aan WimbleDEM kunnen zich inschrijven voor de FUN 2-Daagse, je hoeft geen lid te zijn van DEM-tennis.

Alle activiteiten vinden plaats op het tennispark van L.T.C. DEM. 2 dagen vol (tennis)sport, spel en andere activiteiten zoals: 

  • elke dag training verzorgd door tennisschool Jeroen Hoevenberg; 
  • elke dag een uitgebreide lunch;
  • diverse coole en sportieve workshops.

Aan de exacte invulling van het programma wordt nog druk gewerkt, maar het belooft dus weer een fantastische 2-daagse te worden.  

Aan de Fun-2-Daagse kun je deelnemen voor slechts € 60,00 p.p.

De inschrijving voor de FUN-2 daagse kan tot en met 9 oktober a.s. via DEZE LINK.

 

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen