Padel voorjaarscompetitie inschrijving gestart!

18 november 2023


Van 5 april t/m 20 mei 2024 vindt de voorjaarscompetitie Padel plaats. Er is weer de mogelijkheid om te spelen op de vrijdagavond, zaterdag en zondag overdag. Bij DEM wordt er uiteraard alleen buiten gespeeld. Zie de bijlage voor de speeldata.
 
De competitie wordt ingedeeld op basis van teamgemiddelde om padel spelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen. De padel competities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdagavond kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Waar er voorheen alleen een genderneutrale competitie werd aangeboden, wordt er in het voorjaar ook een aparte damescompetitie aangeboden door de KNLTB. Ook wordt er een jeugdcompetitie aangeboden op zondag. 
 
Wil jij met je team inschrijven voor de competitie? De teamcaptain kan t/m zondag 21 januari 2024 23.59u een mail sturen naar [email protected] met:
- Naam teamcaptain
- E-mail teamcaptain
- Telefoonnummer teamcaptain
- Namen teamleden (minimaal 4)
- Dag waarop je competitie wilt spelen
- Soort competitie (gemengd of dames)
- Voorkeur voor klassenindeling
 
Heb je geen team maar wil je wel competitie spelen? Stuur dan een mail met je speelsterkte en voorkeursdag, misschien kunnen wij een team samenstellen, je als invaller doorgeven of je bij een bestaand team toevoegen (uiteraard alleen in overleg met het team).
 
Heb je vorig jaar meegedaan aan de voorjaarscompetitie, dan behoud je als team je plek. Wel moet de captain het team opnieuw aanmelden. Is je voorkeursdag vol, dan kan je op de reservelijst komen. Wij willen wel aanraden om je team in ieder geval ook voor een andere dag in te schrijven.
 
Meer informatie over de voorjaarscompetitie en de speeldagen kun je vinden via onderstaande link:
https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/voorjaarscompetitie/
 
Wij gaan eind januari alle teams doorgeven aan de KNLTB. Is loting wederom nodig, dan worden jullie hier tzt over geïnformeerd.
 
Zorg ervoor dat je de juiste rating hebt. Je rating aanpassen kan via https://mijnknltb.toernooi.nl/ > accountinstellingen > wijzigingsverzoek indienen.

Met sportieve groet,

Competitieleiders Padel,

Celine de Boer & Kelly Heeringa

Nieuwscategorieën