Penningmeester gezocht!

18 november 2023


Afgelopen dinsdag heeft onze penningmeester Jan van der Geest na 6 jaar afscheid genomen van het bestuur. Hij had al langere tijd aangegeven dat hij zou stoppen, en we zijn dus al ruim een jaar op zoek naar een opvolger. Helaas is dat nog steeds niet gelukt. Gelukkig hebben we in Sandra De Bruyn wel een assistent-penningmeester gevonden die alle boekingen en betalingen voor haar rekening wil nemen. Een enorme verlichting voor de nieuwe penningmeester dus! 
 
Wat we nu nog zoeken is iemand die de jaarrekening en begroting kan opstellen, en wil meedenken met de keuzes die het bestuur voor onze vereniging gaat maken. Sommige bestuursfuncties kunnen -al dan niet tijdelijk- wel door anderen worden overgenomen, maar het penningmeesterschap vereist kwaliteiten op boekhoudkundig gebied. Dat kĂșnnen en willen de overige bestuursleden dus niet doen.
 
Mochten we dit werk moeten gaan uitbesteden dan zal dat een forse contributieverhoging met zich meebrengen. Bovendien zou je dan een betaalde penningmeester in het bestuur hebben, wat precedenten schept voor de overige bestuursleden. Dit moeten we niet willen, dus wie helpt LTC DEM uit de brand?
 
Jan wil iedereen op weg helpen in deze functie en blijft op de achtergrond -indien gewenst- beschikbaar als vraagbaak.
Meld je s.v.p. bij hem voor nadere informatie via [email protected]

Nieuwscategorieën