Voorjaarscompetitie is in volle gang!

26 maart 2024


Vanaf 2e Paasdag 1 april is de KNLTB voorjaarscompetitie van start gegaan. Tot begin juni (de exacte datum is afhankelijk of er nog inhaalwedstrijden moeten plaatsvinden) zullen de tennis- en padelbanen op vrijdagavond, en zaterdag en zondag de gehele dag grotendeels bezet zijn door competitiewedstrijden. De vrijdagavondcompetitie speelt sowieso t/m 14 juni.

Vrij spelen?

Mogelijk zijn er op het einde van een competitiedag of -avond weer banen beschikbaar om vrij te spelen. Dit is afhankelijk van het aantal thuis-spelende teams en van de duur van de gespeelde wedstrijden. 

Check op onze website bij 'beschikbare banen' of de ClubApp bij 'Baan reserveren' of er nog banen vrij zijn, alhoewel dit nooit de actuele situatie kan weergeven. Kom dus gezellig naar het park om de competitieteams aan te moedigen en wellicht kun je dan later op de dag/avond zelf ook nog een balletje slaan. Dit kan pas na overleg met de aanwezige teams.

Geen competitie in deel meivakantie

Van 27 april t/m 9 mei, en op 1e Pinksterdag 19 mei worden er geen competitiewedstrijden gespeeld (2e Pinksterdag 20 mei wel). Let op 28 april, 4, 5 en 9 mei zijn wel inhaaldagen dus bij een regenachtig voorjaar kunnen er dan toch competitieteams thuis spelen.

Nieuwscategorieën