Buddy programma

Herken je dat? Je wilt graag een sport beoefenen en lid worden van een vereniging. Maar je kent er nog helemaal niemand. Dat kan best een hoge drempel zijn, zeker bij een sport als tennis of padel. Dat kun je tenslotte niet alleen doen. En het is ook niet zo dat je direct na aanmelden geplaatst kan worden in een team, zoals bij hockey en voetbal wel kan.

Bij LTC DEM hebben we hier, speciaal voor senioren een goede oplossing voor gevonden: ons 'buddy' programma. Een aantal van onze leden vormt een team van buddies die nieuwe leden wegwijs maken bij onze club. Dat doen we door snel een afspraak met je te maken en natuurlijk een balletje met je te gaan slaan. Maar ook door je bijvoorbeeld mee te nemen naar de tombola op maandagavond.

Eenmaal geïntroduceerd leer je snel mensen kennen en ben je in no time opgenomen in een grote groep tennissers. En natuurlijk kunnen we je ook introduceren bij de leraren van onze tennisschool, die de lessen verzorgen voor leden van LTC DEM Die stap is dan ook snel gezet.

Niets gaat vanzelf, dus je moet natuurlijk ook zelf aan de slag en open staan om mensen te leren kennen. Maar we helpen je bij je eerste stappen binnen onze club.

Oh, en het buddy team..... Neem een kijkje op deze pagina met foto's van onze leden die je graag helpen om je snel thuis te voelen bij LTC DEM We doen ons uiterste best om een goede match voor je te vinden.

Interesse in ons buddy programma? Je kunt het op twee manieren kenbaar maken:

  • Geef het aan bij je aanmelding, of
  • stuur een mail naar [email protected]
  • Let op; het buddy programma is voor senioren. Junioren hebben een eigen programma binnen 'tennis alles in 1'. 

In beide gevallen zorgen we dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen.