Tennisschool Jeroen Hoevenberg

 

v.l.n.r. Bart van Voorst, Jeroen Hoevenberg, Nikky Olgers en Nick Verduin

 
De tennislessen bij L.T.C. D.E.M. worden verzorgd door Tennisschool Jeroen Hoevenberg.
 
Ontspanning door inspanning
 
Tennisschool Jeroen Hoevenberg is niet zomaar een tennisschool. Er gebeurt meer, veel meer dan alleen het aanleren van de basisslagen van de tennissport. De tennisschool heeft een goed onderbouwde visie en biedt de best denkbare service aan alle cursisten, van jong tot oud, van beginner tot en met de professionele tennisser.
 
Persoonlijke touch
 
Om alle activiteiten goed te laten verlopen, is de tennisschool constant bezig met het volgen van de ontwikkelingen van de tenniskwaliteiten van de cursisten. Het onderling bespreken van de te volgen lesprogramma’s en de aanpak van de persoonlijke aandachtspunten maken daarvan een groot deel uit. Kortom, onze tennisschool staat borg voor kwaliteit. Iets wat duidelijk voor resultaten zorgt.
 
De mogelijkheden
 
Of je nu tennis wilt gaan spelen voor de lol, om lekker te bewegen of om zo goed mogelijk te worden en toernooien gaat spelen of competitie. Voor elk niveau kun je terecht bij de tennisschool. De trainingen zijn goed opgebouwd en veelzijdig waardoor de tennissport je ineens veel meer mogelijkheden biedt en je er meer plezier/succes aan zult beleven. Voor elke groep of persoon wordt dan ook een apart trainingsschema gemaakt. Om zo goed voorbereid te zijn op toernooien en/of de competitie, in welke klasse dan ook.
 
Van harte welkom
 
De tennisschool hoopt je als cursist te mogen begroeten. Of je nu net begint, al 15 jaar speelt, 5 jaar of 60 jaar oud bent, de tennisschool zal er altijd voor zorgen dat je (nog) beter de mogelijkheden van deze fantastische sport leert kennen.
 
De trainers
 
De trainers die namens Tennisschool Jeroen Hoevenberg de trainingen verzorgen zijn:
Jeroen Hoevenberg, T: 06 – 48 19 61 35
Nick Verduin, T: 06 – 10 90 02 38
Bart van Voorst, T: 06 – 18 97 05 11