Tennisschool Jeroen Hoevenberg

 

Bart van Voorst en Jeroen Hoevenberg

 
De tennis- en padellessen bij LTC DEM worden verzorgd door Tennisschool Jeroen Hoevenberg.
 
Ontspanning door inspanning
Tennis- en padelschool Jeroen Hoevenberg is niet zomaar een Tennis- en padelschool. Er gebeurt veel meer dan alleen het aanleren van de basisslagen van de tennis- en padelsport. De school heeft een goed onderbouwde visie en biedt de best denkbare service aan alle cursisten, van jong tot oud, van beginner tot en met de professionele tennisser.
 
Persoonlijke touch
Om alle activiteiten goed te laten verlopen, is de tennis- en padelschool constant bezig met het volgen van de ontwikkelingen van de tennis- en padelkwaliteiten van de cursisten. Het onderling bespreken van de te volgen lesprogramma’s en de aanpak van de persoonlijke aandachtspunten maken daarvan een groot deel uit. Kortom, onze tennis- en padelschool staat borg voor kwaliteit. Iets wat duidelijk voor resultaten zorgt.
 
De mogelijkheden
Of je nu tennis of padel wil gaan spelen voor de lol, om lekker te bewegen of om zo goed mogelijk te worden en toernooien gaat spelen of competitie. Voor elk niveau kun je terecht bij de tennis- en padelschool. De trainingen zijn goed opgebouwd en veelzijdig waardoor de sport je ineens veel meer mogelijkheden biedt en je er meer plezier/succes aan zult beleven. Voor elke groep of persoon wordt dan ook een apart trainingsschema gemaakt. Om zo goed voorbereid te zijn op toernooien en/of de competitie, in welke klasse dan ook.
 
Van harte welkom
De tennis- en padelschool hoopt je als cursist te mogen begroeten. Of je nu net begint, al 15 jaar speelt, 5 jaar of 60 jaar oud bent, de tennis- en padelschool zal er altijd voor zorgen dat je (nog) beter de mogelijkheden van deze fantastische sport leert kennen.  Er zijn diverse mogelijkheden om lessen te volgen, zowel voor tennis als padel. De tarieven vind je op de pagina Trainingsmogelijkheden. Informatie over de lestijden etc. vind je op de pagina Lesreglement.
 
Wil je lessen volgen, geef je dan snel op:
E-mail tennis: [email protected]
E-mail padel: [email protected]
 
De trainers
 
TENNIS
De trainers die namens Tennis- en Padelschool Jeroen Hoevenberg de trainingen verzorgen zijn al vele jaren Jeroen Hoevenberg, (06 – 48 19 61 35) en Bart van Voorst, (06 – 18 97 05 11).
 
PADEL
Sinds op ons park padelbanen liggen, is Ton Buhre (06 - 53 84 75 74) een tweede carriere gestart. Als een van de beste tennissers van onze vereniging heeft hij de opleiding tot padeltrainer gevolgd. Hij heeft al veel DEM-leden de eerste beginselen van deze voor hen nieuwe sport bijgebracht en zal dat twee dagen in de week blijven doen.   
 
Voor zowel tennis als padel geldt dat er naast Jeroen, Bart en Ton meerdere trainers lesgeven. Dit wisselt per seizoen. Elke trainer heeft zijn/haar lesbevoegdheid en heeft hiervoor een intensieve opleiding gevolgd.