Dem in het kort

Het gezellige LTC DEM is opgericht in maart 1942 en is een actieve en bloeiende
vereniging gelegen in Sportpark Adrichem te Beverwijk. (LTC DEM = Lawn Tennis Club ‘Door Eendracht Macht’).

We bespelen zeven verlichte Tennis ProVision banen. Dit zijn all-weather banen met de uitstraling van gravel. Gewoon lekker buiten tennissen dus, ook in de wintermaanden.

Daarnaast zijn we sinds februari 2022  de trotse eigenaar van drie prachtige Padelbanen. Deze banen zijn ook door externen te huren. Meer informatie is hierover te vinden op de pagina Padel & Clinics

Op de grasvelden tussen de tennisbanen staan mooie, nieuwe speeltoestellen en een tafeltennistafel. Hier kunnen kinderen (die niet aan het tennissen zijn) zich uren vermaken. En deze mooie en groene open ruimte (met een leuk chalet) is natuurlijk ook erg geschikt om er activiteiten te organiseren, zowel voor jeugd als senioren.

De bar in onze kantine is verpacht aan Tennisbar Baan-8, waardoor leden geen bardiensten hoeven te draaien. Er zijn ruime openingstijden en de inwendige mens wordt dus professioneel verzorgd.

LTC DEM organiseert veel activiteiten zoals open tennis- en padeltoernooien, clubkampioenschappen en verschillende gezelligheidstoernooien. Daarnaast nemen we deel aan de diverse KNLTB-competities. Maar ook voor vrij tennissen is veel ruimte.

Zie voor meer informatie ook onze brochure.

Of stuur een e-mail aan [email protected]