Padel bij LTC DEM

Algemeen

Padel is een nieuwe snelgroeiende sport die is overgewaaid vanuit Mexico en Spanje, en die een combinatie is van tennis en squash. Een padelbaan is ongeveer half zo groot als een tennisbaan, en het spel wordt altijd gespeeld met z'n vieren. Er zijn speciale rackets en ballen voor nodig. De telling is gelijk aan die van tennis.
 
Padel bij LTC DEM

In de zomer van 2021 is gestart met de aanleg van de drie padelbanen. Achter de bestaande tennisbanen, op de scheiding met Voetbalvereniging De Kennemers was nog een ongebruikte groenstrook. Er moesten wel wat problemen overwonnen worden zoals het verplaatsen van een sloot, archeologisch onderzoek, omgevingsvergunningen en -last but not least- een kloppend financieel plaatje. Er is door bestuur en commissieleden enorm veel werk verzet. Wijcker Infra heeft alle grondwerkzaamheden op zich genomen en de firma Padel.nl zorgde voor het plaatsen van de banen. Door in te spelen op deze nieuwe sport is LTC DEM is op de toekomst voorbereid!

Wil je padellid worden? Via deze link lees je hier meer over. Wil je de spelregels weten? Dat lees je allemaal hier.
Als 'niet lid' een baan huren? Dat kan via meet & Play.
 
Whatsapp groep Padel

Ben je eenmaal lid en wil je graag regelmatig padellen? Heb je nog niet voldoende maatjes om een groepje te vormen? Word lid van onze padelgroep 'wie wil padellen'. In deze groep zitten ruim 100 leden. Vrijwel dagelijks worden er op verschillende niveaus heel snel groepjes gevormd.
Ook in deze groepsapp? Scan de QR code onderaan deze pagina via de camera in je whatsapp en je bent onderdeel van het team. 


LTC DEM heeft een premium membership bij padelgids.nl. Op deze site lees je alles over padel, inclusief locaties, padelbouwers en nog veel meer.

 

 

 

Padel voor jeugd

Padel voor de jeugd staat letterlijk nog in de 'kinderschoenen'. De KNLTB wil dit in 2023 gaan oppakken, en ook onze Padelcommissie is er mee bezig. Tot nu toe is er nog maar één trainingsmogelijkheid voor jeugdleden. Mocht je hier meer over willen weten stuur dan een mail naar [email protected]