Jeugd

Tennis is de allerleukste sport, maar voor ouders niet altijd even overzichtelijk en gemakkelijk te regelen. Bij veel verenigingen geef je je apart op voor het lidmaatschap, de competitie, de tennislessen en andere activiteiten en betaal je ook voor alle losse onderdelen.

Daarom doen wij dit anders. Wij hebben sinds 1 april 2021 Tennis-Alles-In-1. En met alles bedoelen we: lidmaatschap van onze vereniging, training door de tennisschool, competitie, toernooitjes, clubactiviteiten en clubkleding. Of een aantal van deze onderdelen. Overzichtelijk te kiezen in een van de samengestelde pakketten. Vooraf een duidelijke jaarkalender met alle activiteiten. En je hoeft je kind niet meer voor alles apart aan te melden, maar alleen af te melden als hij of zij niet kan meedoen.  Hiervoor betaal je maandelijks één totaalbedrag.

Maar we doen dit niet alleen voor de ouders natuurlijk, maar in de eerste plaats voor onze jeugd zelf. Voor hen willen we het tennissen zo leuk en gezellig mogelijk maken. Het is voor hen plezierig als ze elkaar kennen, tennisvrienden en -vriendinnen hebben en goed vooruitgaan in hun spel en techniek.

En tennissen wordt nu eenmaal leuker als je ook wedstrijdjes speelt. Vergelijk het maar eens hoe dat gaat bij voetbal of hockey. We willen niet dat onze jeugd op tennisles zit, maar op tennis.