Sponsormogelijkheden

Hoofdsponsor van een baan

Er zijn diverse manieren om LTC DEM te sponseren. Voor bedrijven is het bijvoorbeeld interessant om hoofdsponsor te zijn van een tennis en/of padelbaan. Er lopen wel een aantal langlopende contracten hiervoor, dus het is raadzaam om even te informeren via [email protected] welke baan er binnenkort vrij komt.

Subsponsor

Ook is het mogelijk om een reclamebord te plaatsen op tennisbaan 1 of 3, of subsponsor te worden van een padelbaan. Via bovenstaand e-mailadres kan informatie worden opgevraagd.

Geluidsscherm

Sinds kort staat op ons park een groot geluidsscherm om overlast voor buurtbewoners te beperken. Op dit scherm kunnen reclame-uitingen worden aangebracht van circa 1,5 x 1 meter. Er is nog ruimte beschikbaar, dus meld je snel aan via [email protected]

Banken

Onze zitbanken buiten zijn aan vervanging toe. Er komen nieuwe kunststof banken en het is mogelijk om deze te sponsoren.  Er wordt een plaatje van ca 20x10 cm op bevestigd, met de naam van een bedrijf of van een team, of van een of meerdere personen.

De kosten bedragen eenmalig € 400 per bank.

Toernooien of team sponseren

Er worden bij LTC DEM diverse jaarlijkse toernooien gespeeld. Het is mogelijk de naam van een bedrijf te koppelen aan een toernooi. Ook het sposeren van een senioren- of jeugdteam behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie kun je per mail contact opnemen met Tony Smid, [email protected] of [email protected]