Parkeren bij LTC DEM

Parkeren is bij LTC DEM helaas niet altijd eenvoudig. Hoewel wij bij ons tennispark een aantal parkeerplaatsen hebben, is parkeren op drukke dagen een flink probleem. De parkeerplaatsen zijn openbaar en worden ook gebruikt door bezoekers van de voetbalvereniging even verderop en nog wat lokale instellingen. Dit maakt het lastig om een juiste parkeerplaats te vinden. Graag geven wij de volgende adviezen:

  1. Als onze eigen parkeerplaats vol is, rij dan naar voetbalvereniging de Kennemers. Het is vanaf hen twee minuten lopen naar onze vereniging. Daarheen rijden duurt langer, maar we beloven dat het maar twee minuten lopen is. Google maps adres: Adrichemlaan 3, (let op, via de Sint Aagtendijk) in Beverwijk.
  2. Als alternatief kun je proberen in de Spaarnestraat zelf te parkeren of in een van de zijstraten van deze straat. Alle parkeerplaatsen zijn openbaar.

Parkeren in de Lau Mazirelstraat (zijstraat naast ons tennispark) is gebonden aan strenge regels om overlast voor onze buren zoveel mogelijk te beperken.
Het is NIET toegestaan op de donkere parkeerplaatsen te parkeren. Alleen de lichte plekken zijn openbare plekken!

Maar wij vragen je vriendelijk doch zeer dringend om slechts in uiterste nood te parkeren in de Lau Mazirelstraat. Wij hebben goede contacten met onze buren en willen dat graag zo houden.

Ook is het belangrijk om bij het weer naar huis gaan, niet luidruchtig afscheid te nemen van je medespelers! Houd er svp rekening mee dat niet iedereen laat naar bed gaat.

Onderstaand zie je een kaartje met de looproute vanaf de parkeerplaats van voetbalvereniging de Kennemers. En daaronder de route met de auto via de Aagtendijk.
 
Route vanaf de spoorsingel met de auto naar de Adrichemlaan: