Parkeren bij LTC DEM

Parkeren is bij LTC DEM helaas niet altijd eenvoudig. Hoewel wij bij ons tennispark een aantal parkeerplaatsen hebben, is parkeren op drukke dagen een flink probleem. De parkeerplaatsen zijn openbaar en worden ook gebruikt door bezoekers van de voetbalvereniging even verderop en nog wat lokale instellingen. Dit maakt het soms lastig om een juiste parkeerplaats te vinden.

LET OP: het is niet toegestaan om te parkeren in de naast ons park gelegen Lau Mazirelstraat; deze is uitsluitend bestemd voor bewoners van de woonwagens met een parkeerontheffing. Je loopt daar het risico op een bekeuring.

Graag geven wij de volgende adviezen:

  1. Als onze eigen parkeerplaats vol is, rij dan via de Spoorsingel naar Voetbalvereniging De Kennemers. Google maps adres: Adrichemlaan 3, (let op, via de Sint Aagtendijk) in Beverwijk.  Het is natuurlijk even omrijden maar het is van daaruit slechts twee minuten lopen naar ons park. Op onderstaand afbeeldingen zie hoe je moet rijden. 
  2. Als alternatief kun je proberen in de Spaarnestraat zelf te parkeren of in een van de zijstraten van deze straat. Alle parkeerplaatsen zijn openbaar.

Ook is het belangrijk om bij het weer naar huis gaan, niet luidruchtig afscheid te nemen van je medespelers! Houd er svp rekening mee dat niet iedereen laat naar bed gaat.

Route naar parkeerplaats De Kennemers:
Kom je uit het noorden: volg op de Spoorsingel de borden 'rechtsaf voor de voetbalverenigingen.' (zie afbeelding). Je rijdt dan op de Aagtendijk.
Vanuit het zuiden zie je dezelfde borden maar dan linksaf.
 
 
Als je niet verder kunt op de Aagtendijk volg je de afrit rechtsaf naar Camping Adrichem. Direct aan je rechterhand is een groot parkeerterrein waar je kunt parkeren.
 
Onderstaand zie je een kaartje met de looproute vanaf de parkeerplaats van voetbalvereniging De Kennemers. Je loopt langs de camping en volgt het fietspad naar rechts. Je vindt onze ingang aan je rechterhand.