Sponsor Commissie

FUNCTIE NAAM E-MAIL
  Voorzitter   Tony Smid [email protected]

  Lid Sponsor Commissie

  vacant  

 

Wat doet de Sponsor Commissie?  

Sponsorbijdragen vormen een belangrijke inkomstenbron voor onze vereniging. Onze sponsors zijn bedrijven die LTC DEM op welke wijze dan ook graag willen ondersteunen. De leden van de sponsorcommissie onderhouden het contact met bestaande en potentiƫle nieuwe sponsors.


Doel
 

Doel van de Sponsor Commissie is het benaderen en contracteren van sponsors die een bijdrage willen leveren aan onze vereniging. Deze bijdragen, financieel of in andere vorm, kunnen we vervolgens besteden aan de organisatie van activiteiten (zoals clubkampioenschappen voor jeugd en senioren, gezelligheidstoernooien en de Open toernooien) en aan het onderhouden en verbeteren van ons tennispark en de kantine.  


Goede contacten
 

Wij hechten groot belang aan een goed contact met onze sponsors en we streven naar een langdurige en betrouwbare samenwerking. Daarom proberen we hen regelmatig te informeren over het wel en wee van onze vereniging. Ook organiseren we jaarlijks een activiteit ten behoeve van de sponsors. Een mooie gelegenheid om, onder het genot van een drankje en hapje, op een sportieve en gezellige manier kennis te maken met de vereniging en om zakelijke contacten te leggen.  


Sponsor
worden?  

De mogelijkheden om als sponsor op een sportieve manier naamsbekendheid te creƫren voor uw bedrijf zijn legio. Interesse? Neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie. Wij kunnen u uitgebreid informeren, maar misschien heeft u zelf ook wel een goed idee voor (een vernieuwende vorm van) sponsoring. Daar staan wij natuurlijk voor open!