Jeugdcompetitie

 

Tenniskids

Tenniskids is geheel afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. De jongste jeugd kan competitie spelen door mee te doen aan de Tenniskids competitie. Deze bestaat uit de Rode, Oranje en de Groene Competitie.

De Rode competitie en de Oranje competitie bestaan uit dertien speelmomenten, verdeeld over meerdere maanden in het jaar. Voor kinderen die in de kleur groen tennissen is er de Groene competitie

Kids met een zilver of goud Tennis-Alles-In-1 pakket worden automatisch ingedeeld voor deze competitie.

Junioren

Kids en jongeren in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar doen mee aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie is niet alleen de volgende stap voor kinderen die Tenniskids hebben doorlopen, maar ook voor oudere jeugdspelers die op latere leeftijd gestart zijn met tennis.

Samen met een team bestaande uit meisjes, jongens of jongens en meisjes ga je de strijd aan met teams van andere verenigingen. Je kunt zowel op zaterdag als op zondag competitie spelen. Junioren spelen net zoals de senioren op een hele baan. 

Kids en jongeren met een zilver of goud Tennis-Alles-In-1 pakket worden automatisch ingedeeld voor de voor- en najaarscompetitie.

De speeldata voor de jeugdcompetitie in het voorjaar 2024 vind je hieronder: