Vrij spelen

Het is bij DEM altijd een drukte van belang met toernooien, competitie, training en andere activiteiten. Is er in zo’n druk programma nog wel ruimte om gewoon vrij te tennissen?

Door-de-weeks kan dit ’s ochtends, ’s middags (op iets minder banen, omdat er dan ook vaak jeugdtraining is) en op alle avonden, behalve op maandag. Zie speeltijden in het baanreglement

Op maandagavond hebben we de wekelijkse tombola (bij andere verenigingen vaak bekend als racket-avond). DEM-leden van alle speelsterktes spelen dan leuke (en vaak verrassende) partijtjes tennis met elkaar. Wanneer er geen competitie is, is er ook tombola op vrijdagavond en zondag. Zie hiervoor de clubagenda. Speciaal voor de dames zijn er ook nog racket-ochtenden op maandag en woensdag.  

Er zijn avonden waarop een vaste groep leden een balletje slaat. En er vormen zich groepjes die in wisselende samenstelling een partijtje spelen. Maar ook gewoon met één of drie tennisvrienden afspreken komt natuurlijk voor.  

De speeltijd wordt eerlijk verdeeld door het zogenaamde afhangen op ons elektronische afhangbord. Een single-partij krijgt een half uur en een dubbel-partij drie kwartier speeltijd.  

Kortom, alle gelegenheid om lekker te tennissen en andere DEM-ers te leren kennen.