Baan-8

De horeca bij DEM wordt verzorgd door Tennisbar Baan-8. Zij werken nauw samen met onze tennisvereniging om ervoor te zorgen dat de beleving van de sporters optimaal is tijdens hun bezoek aan het park. Ook de toeschouwers die een kopje koffie of een drankje komen doen bezorgen ze een gezellige sfeer.

De enthousiaste medewerkers voorzien je graag van een lekker hapje en drankje, zowel binnen als buiten op het zonnige terras. Het uitgebreide assortiment bestaat uit (sport)drankjes, broodjes en borrelhapjes. Verder beschikt Tennisbar Baan-8 over een collectie (speciaal)bieren, op fles en van het vat. Ook hebben ze een uitgebreide wijnkaart.

Tot slot serveert Tennisbar Baan-8 in de weekenden heerlijke plates en maaltijdsalades, zodat je een uitgebreide maaltijd kunt nuttigen. Voor activiteiten en horeca staat naast het terras ook een leuk buitenchalet.

Wil je rechtstreeks in contact komen met Baan-8, mail dan naar: [email protected] of gebruik onderstaande QR code om rechtstreeks met Marco Beentjes te whatsappen.