Clinics of baan huren

Je kunt onze padelbanen huren en lekker zelf aan de slag gaan, maar we bieden ook de mogelijkheid om een heuse clinic te volgen. Graag leggen wij hieronder meer over beide mogelijkheden uit.

Baan huren:

Het huren van een baan gaat bij LTC DEM vrij eenvoudig. Via Meet & Play reserveer je een baan. De kantine van LTC DEM wordt beheerd door Tennisbar Baan-8, waardoor ons park ruime openingstijden heeft. Het afhalen en betalen van de eventueel gehuurde rackets doe je in onze kantine, Baan-8. Check hier de openingstijden

De kosten voor het huren van een baan zijn als volgt:

  • Huur baan per uur: € 24,-
  • Huur vier rackets en ballen per boeking: € 10,- (2,50 per racket)

Padel clinic:

Natuurlijk kun je ook kennismaken met Padel via een clinic. Als je voor een clinic kiest, dan is dit inclusief begeleiding door een padeltrainer, rackets, ballen en baanhuur. De clinics kunnen alleen plaatsvinden in de daluren.  

Je maakt kennis met de basis van padel, zodat je daarna meteen al een wedstrijdje of een mini-toernooitje kan spelen.
De mogelijkheden en kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de tijdsduur, het aantal banen en het aantal trainers.  

Ons basispakket kost € 150,-. Dit is inclusief 1,5 uur clinic voor 6 personen onder begeleiding van een officiële trainer met daarbij baanhuur, rackets en ballen. Dit komt neer op ongeveer € 25,- per persoon.

Wil je het helemaal "all-inclusive" doen, dan kan je via onze officiële horeca pachter Baan-8 een arrangement afnemen inclusief koffie, thee, lunch of nog uitgebreider met een hapje eten of bijvoorbeeld een BBQ na afloop. LTC DEM, de trainers en Baan-8 denken graag met je mee.  

Clinic aanvragen?

Stuur een mail naar: [email protected]. Onze pachter neemt contact met je op en regelt alle zaken als baanreservering, trainer enzovoorts.

Cadeaubon Clinic:

Vind je het leuk om een cadeaubon voor een clinic aan iemand te geven? Wij hebben een cadeaubon voor zes personen, waarbij baanhuur en trainer, alsmede ballen en rackets inclusief zijn. Deze cadeaubon kun je bestellen via [email protected] en kost € 150,-. Nadat je de kosten hebt overgemaakt, ontvang je digitaal en op naam de cadeaubon.