Padel clinics of baan huren

Je kunt onze padelbanen huren en lekker zelf aan de slag gaan, maar we bieden ook de mogelijkheid om een heuse clinic te volgen. Graag leggen wij hieronder meer over beide mogelijkheden uit.

Baan huren:

Het huren van een baan gaat vanaf april 2022 vrij eenvoudig. Via padelboeker reserveer je een baan en geef je aan of je ook rackets en ballen nodig hebt. Via padelboeker.nl ontvang je een code waarna je, indien wij niet open zijn de toegangspoort kunt openen en de padelrackets kunt pakken. Meer uitleg hierover in padelboeker.

De kosten voor het huren van een baan zijn als volgt:

  • Huur baan per uur: € 24,-
  • Huur vier rackets en ballen per boeking: € 10,-

Padel clinic:

Natuurlijk kun je vanaf april 2022 ook kennismaken met Padel via een clinic. Als je voor een clinic kiest, dan is dit inclusief begeleiding door een padeltrainer, rackets, ballen en baanhuur. De clinics kunnen alleen plaatsvinden in de daluren.  

Je maakt kennis met de basis van padel, zodat je daarna meteen al een wedstrijdje of een mini-toernooitje kan spelen.
De mogelijkheden en kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de tijdsduur, het aantal banen en het aantal trainers.  

Ons basispakket kost € 95,-. Dit is inclusief 1,5 uur clinic voor 6 personen met daarbij baanhuur, rackets en ballen. Dit komt neer op ongeveer € 16,- per persoon.

Wil je het helemaal "all-inclusive" doen, dan kan je via onze officiële horeca pachter Baan-8 een arrangement afnemen inclusief koffie, thee, lunch of nog uitgebreider met een hapje eten na afloop. De trainers en Baan-8 denken graag met je mee.  

Clinic aanvragen?

Stuur een mail naar: [email protected] Onze trainingsschool Jeroen Hoevenberg neemt dan contact met je op voor het afspreken van een datum.

Cadeaubon Clinic:

Vind je het leuk om een cadeaubon voor een clinic aan iemand te geven? Wij hebben een cadeaubon voor zes personen, waarbij baanhuur en trainer, alsmede ballen en rackets inclusief zijn. Deze cadeaubon kun je bestellen via [email protected] en kost € 95,-. Nadat je de kosten hebt overgemaakt, ontvang je digitaal en op naam de cadeaubon.