Padel clinics of baan huren

Je kunt onze padelbanen huren en lekker zelf aan de slag gaan, maar we bieden ook de mogelijkheid om een heuse clinic te volgen. Graag leggen wij hieronder meer over beide mogelijkheden uit.

Baan huren:

Het huren van een baan gaat vanaf april 2022 vrij eenvoudig. Via padelboeker reserveer je een baan en geef je aan of je ook rackets en ballen nodig hebt. Alles verloopt via baan-8. Zij zorgen ervoor dat er iemand aanwezig is om je te melden en zij leveren ook de padelrackets en ballen. 

De kosten hiervoor zijn als volgt:

 • Huur baan per uur: € 24,-
 • Huur vier rackets en ballen per uur: € 10,-

Padel clinic:

Natuurlijk kun je vanaf april 2022 ook kennismaken met Padel via een clinic. Als je voor een clinic kiest, dan is dit inclusief begeleiding door 1 of meerdere padeltrainers, inclusief rackets, ballen en baanhuur. De clinics kunnen alleen plaatsvinden in de daluren.  

Je maakt kennis met de basis van padel, zodat je daarna meteen al een wedstrijdje of een mini-toernooitje kan spelen.  

De mogelijkheden en kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, de tijdsduur, het aantal banen en het aantal trainers.  Wil je het helemaal "all-inclusive" doen, dan kan je via onze officiële horeca pachter Baan-8 een arrangement afnemen inclusief koffie, thee, lunch of nog uitgebreider met een hapje eten na afloop. De trainers en Baan-8 denken graag met je mee.  

Ben je al bekend met padel of ben je lid bij L.T.C. DEM, dan wil je misschien met anderen de baan op en hen laten kennismaken met deze leuke, dynamische sport. Onze padelclinics kun je gebruiken voor:

 • Bedrijfsclinic
 • Schoolclinic
 • Kennismakingsclinic
 • Verjaardag, feestje, jubileum, etc.
 • Sportgroepclinic voor groepen van:
  o   voetbal,
  o   hockey,
  o   fitness,
  o   tennis,
  o   badminton,
  o   squash,
  o   hardlopen,
  o   honkbal en vele andere sportclubs.