Trainingsmogelijkheden bij LTC DEM

Training algemeen

Zie voor informatie over tennistraining voor de junioren de pagina Jeugdtraining onder menu-item Jeugd

Tennisvereniging LTC DEM biedt haar leden in samenwerking met tennisschool Jeroen Hoevenberg de mogelijkheid om training te volgen. De gekwalificeerde trainers van tennisschool Jeroen Hoevenberg verzorgen privé en groepstrainingen voor zowel beginners als voor gevorderden. Voor de jeugd staan plezier en een goede basis voorop, maar voor jeugd die meer wil trainen zijn er extra mogelijkheden om te trainen. Om training te kunnen volgen moet je lid zijn van L.T.C. D.E.M.

Kennismakingslessen voor beginnende tennissers
Omdat er een wachtlijst is voor training is er een alternatief voor onze beginnende tennissers. Op dinsdag of donderdag van 18:00 tot 19:00 uur kun je vijf kennismakingslessen volgen voor € 40,--. Tijdens deze lessen wordt ingezoomd op de spelregels en de basistechnieken. Met deze vijf lessen heb je in ieder geval de mogelijkheid om lekker te gaan tennissen of om mee te doen met de tombola (op maandag- of vrijdagavond en zondagmiddag). In overleg kun je na deze kennismakingslessen op de wachtlijst voor training of misschien is er zelfs snel een plekje beschikbaar in een van de trainingsgroepjes. Neem voor deze kennismakingslessen contact op met de tennisschool.

Zomertraining
Voor volwassenen worden lessen verzorgd voor 1,2 of 4 personen per half of heel uur. De zomertrainingen worden vanaf april t/m september gehouden. Het aantal lessen per cursus is 10 of 16 lessen maar er kunnen ook speciale afspraken worden gemaakt. Wil je deelnemen aan de zomertraining? Meld je dan aan bij de tennisschool.   

Wintertraining
Voor volwassenen worden lessen verzorgd voor 1,2 of 4 personen per half of heel uur. De wintertrainingen worden vanaf oktober t/m maart gehouden. Het aantal lessen per cursus is 10 of 16 lessen maar er kunnen ook speciale afspraken worden gemaakt. Wil je deelnemen aan de wintertraining? Meld je dan aan bij de tennisschool.   

De lessen duren een uur. Deze 60 minuten zijn eveneens opgedeeld in 50 minuten effectief les en 10 minuten voor het inspelen en wisselen van lesgroep.

Contactgegevens Trainers en Technische Commissie  

Telefoonnummers
Jeroen Hoevenberg / 06-48196135 
Bart van Voorst / 06-18970511
Nick Verduin / 06-10900238       
Nikki Olgers / 06-27306915  

Mailadressen
Tennisschool / [email protected]  

De tennislessen vallen onder de verantwoordelijkheid van de Technische Commissie van LTC DEM. De Technische Commissie is per mail en telefonisch bereikbaar.

Technische Commissie
Erwin Willems / 06-13242438 / [email protected]