Trainingsmogelijkheden

Training algemeen

Zie voor informatie over tennistraining voor de junioren de pagina Jeugdtraining onder menu-item Jeugd

Tennisvereniging LTC DEM biedt haar leden in samenwerking met tennis- en padelschool Jeroen Hoevenberg de mogelijkheid om training te volgen. De gekwalificeerde trainers van tennis- en padelschool Jeroen Hoevenberg verzorgen privé- en groepstrainingen voor zowel beginners als voor gevorderden. Voor de jeugd staan plezier en een goede basis voorop, maar voor jeugd die meer wil trainen zijn er extra mogelijkheden om te trainen. Om training te kunnen volgen moet je lid zijn van LTC DEM.

Zomertraining
Voor volwassenen worden lessen verzorgd voor 1,2 of 4 personen per half of heel uur. De zomertrainingen worden vanaf april t/m september gehouden. Het aantal lessen per cursus is 10 of 16 lessen maar er kunnen ook speciale afspraken worden gemaakt. Wil je deelnemen aan de zomertraining? Meld je dan aan bij de tennisschool.   

Wintertraining
Voor volwassenen worden lessen verzorgd voor 1,2 of 4 personen per half of heel uur. De wintertrainingen worden vanaf oktober t/m maart gehouden. Het aantal lessen per cursus is 10 of 16 lessen maar er kunnen ook speciale afspraken worden gemaakt. Wil je deelnemen aan de wintertraining? Meld je dan aan bij de tennisschool.   

De lessen duren een uur. Deze 60 minuten zijn eveneens opgedeeld in 50 minuten effectief les en 10 minuten voor het inspelen en wisselen van lesgroep.

Padeltraining
Voor alles omtrent padel trainingen hebben we een aparte pagina. Klik hier om naar deze pagina te gaan.

Vaste plek training
In tegenstelling tot wat je soms bij andere verenigingen ziet, hanteert de tennisschool een ‘gegarandeerde plek’  als je eenmaal het lesuur hebt gekregen. Dit houdt in dat we niet na elke ronde lessen, je mogelijk je les uur kwijt bent, maar pas als jij ervoor kiest om te wijzigen of te stoppen, dat er dan een plekje voor een ander vrij komt. 
Het gevolg is dat nieuwe leerlingen soms even moeten wachten of in eerste instantie op een ’niet zo fijne tijd’ kunnen instromen. Maar… als jij aangegeven hebt liever op een ander tijdstip te lessen, houden we dit altijd in de gaten. Komt er een plekje vrij, dan stroom je door. 

Tarieven per 1 oktober 2023*

Tennislessen

4 personen 16 lessen  € 200,- p.p.
3 personen 16 lessen  € 266,- p.p.
2 personen 16 lessen  € 400,- p.p.

4 personen 10 lessen  € 125,- p.p.
3 personen 10 lessen  € 166,- p.p.
2 personen 10 lessen  € 250,- p.p.

Padellessen:

4 personen 10 lessen  € 125,- p.p.
3 personen 10 lessen  € 166,- p.p.
2 personen 10 lessen  € 250,- p.p.

1 persoon 10 lessen € 500,-

(*prijswijzigingen voorbehouden, informeer bij het bestellen van de lessen of deze prijzen nog gelden)

Contactgegevens Trainers en Technische Commissie  

Telefoonnummers
Jeroen Hoevenberg / 06-48196135
Bart van Voorst / 06-18970511
 

Mailadressen
Tennisschool / [email protected]
Padelschool / [email protected]

De lessen vallen onder de verantwoordelijkheid van de Technische Commissie van LTC DEM. De Technische Commissie is per mail en telefonisch bereikbaar.

Technische Commissie
Erwin Willems / 06-13242438 / [email protected]