Padellid worden

LET OP; MET INGANG VAN 1 OKTOBER 2022 HEEFT LTC DEM EEN LEDENSTOP INGESTELD VOOR PADEL. VRAAG ECHTER NAAR DE MOGELIJKHEDEN. VOOR TENNIS GELDT GEEN LEDENSTOP. OOK VOOR JUNIOREN PADEL IS ER GEEN LEDENSTOP.

Wil je lid worden van LTC DEM en bij ons padellen? Of wil je liever padellen en tennissen tegelijkertijd? Alles is mogelijk. De contributie voor zowel tennis als padel is gelijk. Dit geldt voor senioren. Voor junioren is het anders i.v.m. Tennis Alles-in-1. Wil je een lidmaatschap voor beide sporten dan betaal je extra. Zie voor alle actuele bedragen de pagina Contributies.

Tennissen en padellen doe je niet in je eentje. Dat maakt het soms lastig om zomaar alleen lid te worden. LTC DEM heeft hier een oplossing voor in de vorm van een buddy programma (alleen voor senioren). In dit programma begeleidt een van onze buddy’s jou om bekend te raken bij LTC DEM en onze leden. Hiermee ben je snel opgenomen in het geheel en speel je op korte termijn al leuke potjes. Meer informatie over ons buddy programma vind je hier.

Geef je bij aanmelding voor lidmaatschap op voor ons buddy programma (alleen voor senioren).