Padel: regels baan afhangen

Je kunt een padelbaan op afstand reserveren middels de KNLTB ClubApp.
Lees hoe dit in zijn werk gaat via de pagina KNLTB ClubApp.
 
Dit 'Afhangen op afstand' voor padel heeft bij LTC DEM een aantal regels. 
 
Als eerste geldt dat we al hebben moeten constateren dat er boekingen staan waarbij de baan leeg blijft. Met andere woorden, er wordt geboekt en dan vervolgens niet geannuleerd.
Voor nu is de enige consequentie dat het ten kostte gaat van jouw maximaal aantal reserveringen. We overwegen echter wel hier andere consequenties aan te hangen. Wij verzoeken een ieder dan ook met klem, om de baan te annuleren als je besluit toch niet te gaan padellen. Denk aan je mede sporters en wees vooral sportief!

Algemene regels:
  • Je kunt alleen afhangen op hele uren.
  • Je moet altijd met vier personen reserveren.
  • Je mag per dag één actieve boeking hebben. Stel dat je bijvoorbeeld vandaag om 10 uur speelt, dan kun je na het spelen nogmaals reserveren op afstand voor bijvoorbeeld dezelfde avond. 
  • Per week kun je vier reserveringen op afstand doen, maar in de kantine afhangen mag het vaker. Het totaal aantal boekingen per week is negen. 
  • Je mag zonder consequenties 15 minuten voor aanvang je boeking annuleren.  

Introducé meenemen:

Ook voor padel is het mogelijk een (of meer) introducé(s) mee te nemen. Dit kan echter alleen overdag tot 18:00 uur en het gehele weekend. Per introducé wordt hiervoor € 6,- gevraagd. Boeken en betalen gaat rechtstreeks in de KNLTB ClubApp.