Winterlidmaatschap

Doordat er ook in de wintermaanden getennist kan worden op onze all-weatherbanen, (zelfs bij vorst, alleen niet bij sneeuw en zogenaamde 'opdooi') kent onze vereniging ook een winterlidmaatschap.
Dit lidmaatschap wordt aangegaan voor bepaalde tijd: van 1 oktober tot en met 31 maart en eindigt automatisch na afloop van het winterseizoen. Je kunt je ieder jaar opnieuw aanmelden als winterlid.
 
De contributie voor het winterseizoen 2024-2025 bedraagt € 90,-
 
Het winterlidmaatschap is alleen beschikbaar voor tennis, en alleen voor seniorleden. Helaas is er op dit moment voor padel-winterleden geen ruimte.
 
Als winterlid:
  • kun je, na betaling van de contributie gebruik maken van de KNLTB club-app. Hiermee kun je om vrij te tennissen afhangen op ons digitale afhangbord en afspreken met andere leden;
  • kun je deelnemen aan (interne) toernooien en alle andere activitetien die tijdens de wintermaanden worden georganiseerd zoals bijvoorbeeld een laddercompetitie;
  • en dan is er ook nog de wekelijkse Tombola op maandagavond waar je ook als winterlid hartelijk welkom bent.

Lees op onze 'weetjes' pagina meer over de Tombola en over het lidmaatschap bij LTC DEM.

 
Wil je na 31 maart lid blijven van onze vereniging, dan maak je dit schriftelijk kenbaar aan de ledenadministratie van LTC DEM en word je per 1 april jaarlid tennis.
 
 
 
Waarom lid worden van tennisvereniging LTC DEM?
 
Omdat:
  • er zowel recreatief als in competitieverband wordt gespeeld;
  • er veel activiteiten voor leden worden georganiseerd;
  • er iedere dag, gedurende het hele jaar, gespeeld kan worden;
  • “alleenkomers” snel integreren door het buddy-programma en de Tombola.
en last but not least: je speelt bij de gezelligste vereniging van Kennemerland!
 
OVERTUIGD?

Je kunt je aanmelden door hier het digitale aanmeldingsformulier in te vullen. Na verzending nemen wij snel contact met je op.