Lidmaatschap

Binnen LTC DEM wordt onderscheid gemaakt tussen seniorleden en juniorleden. Volgens de regels van de KNLTB is iemand senior vanaf het jaar waarin men 18 wordt.
 
Senioren en junioren padel
Het jaarlidmaatschap  van LTC DEM is voor 12 maanden van 1 januari t/m 31 december. De contributie voor zowel tennis als padel is gelijk. Wil je een lidmaatschap voor beide sporten dan betaal je extra. Zie voor de actuele bedragen de pagina Contributies
 
Het is vanzelfsprekend mogelijk om tussentijds lid te worden van onze vereniging. Wij hanteren in dat geval een goedkoper tarief, afhankelijk van wanneer je lid wordt. 
Helaas is er  sinds 1 oktober 2022 een ledenstop voor Padel, het is wel mogelijk je aan te melden voor de wachtlijst. Vraag echter naar de mogelijkheden. Voor junioren is er geen wachtlijst.
 
Junioren tennis
De juniorleden kiezen voor 1 van de 3 Tennis Alles-In-1 pakketten. Ga voor meer informatie naar Jeugd tennis op deze website. 
 
Onze vereniging kent naast spelende leden ook donateurs of ondersteunende leden. 
 
 
Waarom lid worden van tennis- en padelvereniging LTC DEM?
Omdat:
  • Er zowel recreatief als in competitieverband wordt gespeeld
  • Er veel activiteiten voor leden worden georganiseerd
  • Er iedere dag, gedurende het hele jaar, gespeeld kan worden
  • “Alleenkomers” snel integreren door ons "buddy" programma. Lees hier meer over dat programma.
en last but not least: je speelt bij de gezelligste vereniging van Kennemerland!!
 
OVERTUIGD?

Je kunt je aanmelden door hier het digitale aanmeldingsformulier in te vullen. Na verzending nemen wij snel contact met je op.